Bahati vozač odbio da pomjeri Audi sa pješačkog prelaza, napao policiju pa završio na UKC

Foto: Arhiv/Ilustracija/Hercegovina.info

D.L. iz Kneževa uhapšen je juče u ovoj opštini jer je odbio da pomjeri auto sa pješačkog prelaza, da bude testiran na alkohol, a prilikom hapšenja napao je policajce te nakon toga završio je na UKC-u Republike Srpske zbog povreda.

Prilikom hapšenja su povrijeđeni i policajci.

„U srijedu oko 13,20 časova u Kneževu, policijski službenici su na pješačkom prelazu uočili parkirano putničko vozilo marke audi u kojem se nalazilo navedeno lice, koje je odbilo da ukloni vozilo sa pješačkog prelaza, da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, te da policijskim službenicima na uvid pokaže lična dokumenta i izađe iz vozila, nakon čega je pružilo pasivni, a potom i aktivni otpor policijskim službenicima prilikom lišenja slobode, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom hapšenja, tjelesne povrede su zadobili policijski službenici i uhapšeni, kojem je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79