Bahati vozač u Velikoj Kladuši parkirao Mercedesa ispred Općine

Jučer je pred zgradom Općine Velike Kladuše izazvao negodovanje među građanima pojavom automobila marke Mercedes s hrvatskim registarskim oznakama. Automobil je bio parkiran ispred zgrade Općine na način koji je otežavao prolazak građanima, što je izazvalo njihovo nezadovoljstvo.

Na fotografijama koje su kružile društvenim mrežama, bilo je vidljivo kako građani moraju prolaziti uz automobil kako bi ušli ili izašli iz zgrade Općine, javlja Cazin.net. Ogorčeni građani su osudili bahato ponašanje vozača i pozvali policiju da reagira na ovakvo parkiranje koje je otežavalo normalan tok prometa i kretanja građana.

Reakcije građana na društvenim mrežama nisu bile blagonaklone prema vozaču niti prema općinskim vlastima. Komentari su izražavali nezadovoljstvo općenitim ponašanjem pojedinih osoba u javnim institucijama, kritizirajući bahatost i osjećaj nadmoćnosti koji pojedinci iskazuju putem ovakvih postupaka.

“Šta reći tako je već godinama”, “Da je mogao u zgradu bi ušao s Mercedesom”, “Neka se građani provlače, možda tako i treba”, “U Norveskoj jednoj od najbogatijih država Europe gradonačelnik dolazi na posao na biciklu. Ne postoje šoferi, auta niti savjetnici. U Bosni svaka fukara u opštini obukla odijelo i glumi neku važnu osobu…”, samo su neki od komenatara građana na društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79