Bajkeri postali Moto Mrazovi na dan: Darovali mališane u Tuzli i provozali svojim dvotočkašima

Moto klub Tuzla je u saradnji sabratskim Moto klubom Osijek realizirao akciju Moto Mrazovi 2021. kojoj je bio cilj darivanje najmlađih u Domu za djecu bez roditeljskog staranja, djece iz različitih udruženja koja okupljaju mališane s nekim oblikom invaliditeta i one koji su danas bili učesnici party proslave dječje nove godine na Trgu Slobode.

– Bajkeri su obukli odjeću motomraza i dijelili paketiće djeci, vozali ih na našim motorima i pružili pažnju koja je svakom djetetu potrebna – izjavio je Almir Toromanović, predsjednik MK Tuzla.

Početkom decembra bajkeri iz Tuzle s prijateljima iz Osijeka dijele paketiće na isti način u Osijeku, dok krajem decembra akcija tradicionalno se provodi u Tuzli. Danas je nešto malo kasnije krenula, ali je važno da je realizirana i da su slatkiši stigli do male raje Tuzle.

Da li su mališani više radovali Moto Mrazovima zbog poklona koje donose ili mogućnosti da se provozaju na dvotočkašima nismo sigurni, jedno jesmo. U ovu akciju je uloženo mnogo ljubavi svakim pređenim kilometrom za osmijeh djeteta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79