Bajramović nakon šamaranja Samardžića: 90 % Krajine bi učinilo isto

Zastupnik Naroda i pravde (NiP) u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Halil Bajramović na svom Facebook profilu oglasio se nakon što je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Unsko-sanskog kantona (USK) i člana Narodnog evropskog saveza (NES).

(VIDEO) Pogledajte kako je Halil Bajramović (NiP) išamarao Sulejmana Samardžića (NES)

Bajramović je naglasio kako ima potrebu da se izvini svim prijateljima i članovima Narod i pravde NiP-USK koji su vjerovali u njege.

– Višegodišnja tortura, požari, uništavanje, uvrede rezultirali su posljedicama nakon kojih ništa nije isto. Ne tražim da me razumije bilo ko, pogriješio sam i priznajem svoju grešku, takav sam da “crvena linija” uvijek mora postojati u svemu, pogotovo kad mi dirnu ono što mi je sveto, to nije dobro, ali takav sam – napisao je Bajramović.

Bajramović naglašava kako ovo doživljava kao kvalitetnu pripremu za svoju diskreditaciju.

– Uspjeli su i ja im čestitam. Naivno sam nasjeo na ciljanu provokaciju i to priznajem.

Sulejman Samardžić, Mustafa Ružnić, ta ekipa, su redovno radili na uništavanju mog života. O njima nisam razmišljao ni sekunde, upadoše mi u život, iskoristiše sve ono što su pripremali ranije i tu smo gdje jesmo, nekad su neki potezi neizbježni. Kao čoviek se i njima izvinjavam, iako nisu grama zaslužili – tvrdi Bajramović.

Kaže i kako bi 90 posto njegove Krajine učinilo isto da su preživjeli ono što je on preživljavao od iste te ekipe.

– U narednim danima dat ću više informacija o daljnim koracima, želim prvenstveno zaštititi svoju porodicu, prijatelje, ono što smo godinama gradili u NiP-u, Bosnu i Hercegovinu, po cijenu da ne budem ni u NiP-u, a ni u Bosni i Hercegovini – napisao je Halilović.

Halilović je poručio da će konačne odluke donijeti kad malo razmisli o svemu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79