Baka Prase pokraden na Pagu, šteta 250.000 eura: Ukrali mi Rolexe, keš, odjeću…

Baka Prase pokraden na Pagu, šteta 250.000 eura: Ukrali mi Rolexe, keš, odjeću…


Poznati srpski influenser u posljednje vrijeme iznenađuje vijestima, a najnovija je da je pokraden u Hrvatskoj.

Naime, influenser trenutno boravi na Pagu, odakle se oglasio i šokirao fanove. Njemu je, kako tvrdi, provalnik ušao u kuću u kojoj boravi i odnio stvari u vrijednosti od oko 250.000 eura, a samo dan ranije influenser je objavio sliku para u bazenu.

“Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili i satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu sa Voyageom”, napisao je Baka Prase i dodao:

POGLEDAJ GALERIJU

“Šteta: Sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom, moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od oko 250.000 eura. Hvala Bogu da smo ubijedili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao da nastrada. Hvala takođe i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao i doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca.

Ponudio 25.000 eura za informacije

“Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pag, blizu Novalje. Ovo je jedini preživjeli roli jer je bio na ruci”, napisao je Baka Prase na svom Instagram nalogu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija