Bakir već dao Čoviću Izborni zakon samo da Seka ostane na KCUS! Komšić će ostaviti Bakira

Gost kod Senada Hadžifejzovića bio je Vojin Mijatović.

Inzko će uvesti sankcije Čubriloviću, Petkoviću i Sonji Karadžić! Dodiku to i odgovara! Inzko treba donijeti Zakon o zabrani negiranja genocida!

Željko neće moći izdržati teret Bakira i prodaje!

Senad: Komšić zna da je Bakir dao Izborni zakon Čoviću?

Vojin: Zna, vidi se, evo počelo je u Mostaru! Samo šuti i čeka da izađe i kaže da je Bakir kriv za sve!

Salkić politička karikatura! Pozivam Salkića da dođe na duel, u Face to Face! Neka povede Ramića i Bakira, ali ne znam smije li Bakir doći! Dodik bi se kandidovao za predsjednika Srbije! Dodik i Vučić su u sukobu, Dodik ide na Vučića!

Senad: Dodik, lud da ide na jakog Vučića?!

Vojin: Nije lud, on je iz Laktaša!

Vučiću, bavi se svojim problemima, ne prelazi Drinu! Dodik, ne prelazi Drinu, bolje ti je ovdje! Ovo je posljednji čin samospaljivanja Dodika! Mora sam da se ubije! Ma kakav ruski igrač?! Dodik američki igrač, a igrači su kod Amerikanaca potrošna roba! Inzko će uvesti sankcije Čubriloviću, Petkoviću i Sonji Karadžić, oni su Dodikovi žiranti! Dodiku to odgovara, nije ni stavio ni skinuo tablu! Dodik, Čović i Izetbegović padaju, SNSD, SDA i HDZ se raspadaju! SDA-HDZ, brak koji je neraskidiv! Ova godina je početak kraja loših đaka, trojke! Pucaju po šavovima!

Senad: Dokazi?

Vojin: SNSD pod autoritetom Nebojše Radmanovića je glasao protiv svog Igora Radojičića u Banjoj Luci! SDA je napustio Čampara, a Zvizdić je krenuo!

Otišao Aljoša, Denis stao, izgleda da mu je Bakir obećao kandidaturu na izborima! SDA više nikada neće dobiti Sarajevo, a ni Dodik Banju Luku! Što su imali, imali su!

HDZ se raspada, dokaz Livno i Duvno!

Čovića ne slušaju njegovi ljudi u Vijeću ministara!

Senad: Bevanda ga ne sluša?

Vojin: Nije Bevanda čovjek kojem se naređuje!

Naša Stranka se precjenjuje, Sabina Ćudić krešti! Nermin Nikšić mora na odmor! Konaković mora shvatiti da Sarajevo nije BiH, mora doći do preslaganja Četvorke na nivou BiH uoči izbora 2022.! Simbolično, nagradu za političku CD ličnost godine predajem rudarima. Riješite status rudara, kako vas nije sramota?!


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79