Beograd kao u filmovima: U centru grada izboden mladić

U ranim jutarnjim satima u Beogradu došlo je do ubistva.

Prema prvim informacijama, muškarac starosti 27 godina izboden je nožem u predjelu srca, dok je još jedna osoba zadobila povrede.

Muškarac star 27 godina ubijen je ubodom nožem u srce jutros prije četiri sata na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

Prethodno je Hitna pomoć dobila poziv zbog saobraćajne nesreće na istoj lokaciji, ali ekipa je zatekla samo automobil prevrnut na krov bez osoba u njemu i oko njega.

Onda je stigao i drugi poziv.

“Samo sat vremena kasnije na istom mjestu je došlo do fizičkog napada nožem na dvije osobe, starosti 23 i 27 godina, od kojih je mladić od 23 godine dobio posjekotinu u predjelu nadlaktice, dok je, nažalost, mladić star 27 godina dobio ubodnu ranu nožem u predjelu srca i, nažalost, preminuo na licu mjesta”, rekao je dežurni doktor Vladimir Sinđelić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79