Bh. političarka se pohvalila da ima papuče od 3.000 KM i torbicu od 4.700 KM

Bh. političarka se pohvalila da ima papuče od 3.000 KM i torbicu od 4.700 KM


Zastupnica DNS-a u Narodnoj skupštini RS-a Nikolina Šljivić fotografijama na društvenim mrežama se pohvalila raskoši u kojoj živi.

Novinar Slobodan Vasković je analizirao neke od fotografija i u ironičnom tonu objavio je vrijednost “opreme” koju je na sebi imala Šljivić kada se slikala za društvene mreže.

Od iznosa koje spominje Vasković obične ljude uglavnom hvata vrtoglavica.

“Narod je na ivici beznađa, ali je zato bahata klijentelistička, poltronska kvazielita Milorada Dodika i dalje bahata. Jer su “spasili” narod, pa zbog tih “zasluga” imaju pravo da pokažu da su to dobro i naplatili. Od naroda, naravno. Pa neće ga džaba “spasavati””, piše Vasković.

Glamourozna Šljivić se baš veoma “skromno” oblači.

I, što je kod navedene individue vrlo bitno, voli tu skromnost da pokaže.

Na naslovnoj fotografiji uočićete vrlo skromnu torbicu koja košta samo 2.620 dolara (oko 4.700 KM op.a.), što je baš jeftino.

POGLEDAJ GALERIJU

Na drugoj fotografiji su vrlo skromne papuče koje nosi Šljivićeva, a njihova cijena je svega 1.620 dolara (blizu 3.000 KM op.a.). Pa ne možeš polovne opanke kupiti za te pare.

Tu je i kaiščić od 435 eura (870 KM op.a.). Skuplji je paradajz za mnoge od tog kaiša.

Međutim, ako malo bolje pogledamo fotografiju, prmijetićemo na ruci sat Rolex i Louis Vuitton tašnu. Cijena sitnica.

Šljivićka koja obožava da prisustvuje nasilnim seansama svog muža dok drškom pištolja tuče maloljetnike, kupila je i skromni džip – Porsche Cayenne za cca 200.000 KM.

Inače, Nikolina Šljivić je članica DNS-a, na čijem čelu je ministar sigurnosti BiH Nenand Nešić. Poznata je kao gorljiva pristalica Milorada Dodika. Nakon jednog od prvih ročišta u procesu protiv Dodika pred Sudom BiH govorila je kako je to napad na RS.

Njen muž, kojeg spominje Vasković, je Zoran Šljivić, koji je na naslovnice medija u BiH došao u aprilu ove godine, kada je pretukao na ulici jednog maloljetnika u Istočnom Sarajevu, navodno drškom pištolja. Nakon saslušanja je pušten na slobodu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija