Bh. radnici na kruzerima zarade oko 6.500 KM mjesečno: Tokom sezone proputuju cijeli svijet

Mladi iz Bosne i Hercegovine pronalaze prilike za rad i avanturu na najvećim privatnim rezidencijalnim kruzerima poput “The World”. Ovi mladi radnici, proputuju cijeli svijet i istovremeno zarađuju privlačne plate.

Plaćanje za mlade radnike iz Bosne i Hercegovine koji rade na kruzerima kreće se oko 4.000 KM, pružajući im financijsku neovisnost i mogućnost uživanja u luksuznom životu na moru. Rad na kruzerima postao je privlačna opcija za mlade koji traže internacionalno iskustvo, raznolike radne zadatke i susrete s putnicima iz cijelog svijeta.

Posebno zanimljiva kategorija zaposlenika su frizeri, čija stručnost je itekako cijenjena za putnike na brodu. Klijenti, priča bh. frizer često iskazuju svoje zadovoljstvo i zahvalnost, a kao dodatak redovno ostavljaju bakšiš. Prosječan bakšiš po klijentu iznosi oko 100 maraka.

Ova praksa ne samo da pruža mladima iz Bosne i Hercegovine priliku za rad u internacionalnom okruženju, već i potiče razmjenu kulture i iskustava. Mladi radnici postaju ambasadori svoje zemlje, dijeleći ljepotu i gostoljubivost Bosne i Hercegovine s putnicima koji dolaze sa svih strana svijeta.

Rad na kruzerima ne samo da pruža financijske beneficije, već i obogaćuje život iskustvima, omogućavajući mladima da razvijaju svoje vještine, grade međunarodne prijateljstva i stvaraju uspomene koje će nositi kroz čitav život.

Bosna i Hercegovina ostaje ponosna na svoje mlade radnike koji osvajaju svijet luksuza na moru i predstavljaju svoju zemlju u najboljem svjetlu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79