Bingo petrol širi: Danas otvaranje još jedne benzinske pumpe u TK

Krajem 2022. godine, kompanija Bingo ostvarila je značajan napredak ulaskom na tržište naftnih derivata. Prva benzinska pumpa otvorena je u prigradskom dijelu Tuzle, a danas je zvanično otvorena i benzinska pumpa u Gračanici.

Lokacija prve pumpe je Bosanska poljana, u prigradskom dijelu Tuzle, dok se nova pumpa u Gračanici nalazi na adresi Brčanska Malta br. 13. Radno vrijeme pumpe je od 07:00 do 22:00 sata.

Iznenađujuće je da ova benzinska pumpa trenutno nudi najpovoljnije cijene goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Prema podacima Federalnog ministarstva trgovine, Bingova benzinska pumpa se nalazi na prvom mjestu u kategoriji najnižih cijena goriva piše Crna-Hronika.

Aktuelne cijene goriva na Bingo benzinskim pumpama su: dizel – 2,26 KM, benzin – 2,41 KM.

 

Ono što čini otvaranje ove Bingo benzinske pumpe posebno interesantnim jeste činjenica da nudi najkonkurentnije cijene goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine. Prema Federalnom ministarstvu trgovine, Bingo benzinska pumpa se ističe kao lider po pitanju najnižih cijena goriva.

Tako će vozači u Gračanici i okolnim područjima moći uživati u ekonomičnom snabdijevanju gorivom, uz cijene dizela od 2,26 KM i benzina od 2,41 KM. Otvorena Bingo benzinska pumpa predstavlja pozitivan dodatak lokalnoj infrastrukturi i pruža pogodnosti vozačima u regiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79