Bingo prinuđen obustaviti kupovinu na rate za penzionere u TK

Sa velikim žaljenjem kompanija Bingo obavještava penzionere/umirovljenike na području Tuzlanskog kantona, da zbog trenutnih stavova Federalnog Zavoda za PIO/MIO, više nismo u mogućnosti biti podrška u realizaciji robnih kredita za penzionere/umirovljenike na području Tuzlanskog kantona.

¨Ova činjenica, apsolutno ne odražava promjenu stava kompanije Bingo, niti naše poslovne politike. Naša želja je, i dalje, ne samo nastaviti pružati navedenu uslugu na području Tuzlanskog kantona već istu proširiti i na ostale Kantone. Kompanija je, na vrijeme poduzela sve potrebne zakonske mjere kako bi se ovaj vid podrške kupcima realizirao kao i u prethodnih pet (5) godina.

Želimo da zahvalimo Udruženju penzionera Tuzlanskog kantona, sa čijim predstavnicima intenzivno surađujemo na rješavanju ovog problema. Nadamo se da će vlasti, a ponajprije vodeći ljudi Federalnog Zavoda za PIO/MIO, pokazati razumijevanje za ovu osjetljivu kategoriju stanovništva, i čim prije omogućiti nastavak ovog projekta, koji je za mnoge penzionere/umirovljenike u Tuzlanskom kantonu životno važan˝, saopšteno je iz kompanije Bingo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79