Bivši reprezentativac BiH prao automobil u svojoj kući i dobio kaznu

Bivši reprezentativac BiH prao automobil u svojoj kući i dobio kaznu


Nekadašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Ratko Varda našao se u centru pažnje srbijanskih medija nakon što je objavio video “sukoba” s policijom.
Naime, Varda je tokom policijskog sata u Srbiji dobio kaznu od policije, koja ga je uhvatila kako pere automobil u garaži.

“I dok stojim u svojoj kući, tražiš mi ličnu kartu uz pojašnjenje da ne smijem niti čistiti automobil niti zatvoriti garažu jer je policijski sat! Ovo je zabrana kretanja, a očito se ta zabrana odnosi i na to da ne smiješ oprati i očistiti automobil! Sramota dokle ide ovo maltretiranje i gdje je granica!”, napisao je Varda na društvenim mrežama uz objavljenju snimku prepiranja s policijom.

U međuvremenu su se javili i iz MUP-a poručivši kako je Varda lagao i da je automobil prao van garaže.

Podsjetimo, Varda je karijeru počeo u Partizanu, a 2001. godine je prešao u NBA ligu u redove Detroit Pistonsa. Međutim, nije se dugo zadržao u najjačoj ligi svijeta pa se već naredne godine vratio u Evropu. Igrao je potom za veliki broj klubova, a između ostalih za Real Madrid, Žalgiris, Himki, Union Olimpiju, Bešiktaš…

Za reprezentaciju BiH je skupio desetak nastupa prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija