Bivši zadrugar pretukao starletu, pa mu se gubi svaki trag: Policija pokušava locirati Stefana Karića

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao u noći između nedjelje i ponedjeljka na jednoj svadbi u etno selu gdje su oboje bili gosti.

Naime, Šavija je pokazala teške tjelesne povrede za koje tvrdi da joj je nanio Karić, koji je navodno nakon prebijanja pobjegao sa lica mjesta.

Nataša se javila u KC Vojvodina sa prelomom kostiju lica, gdje je primljena na intenzivnu njegu i čeka operaciju.

Njegov otac, Osman Karić, je za istakao da ne zna šta se dešava i da se nije čuo sa sinom.

– Vjerujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosjećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. To je sve što mogu reći za sada. Nisam tu da mislim o tim stvarima, sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, vjerovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, vjerovatno bih danas imao diplomu Pravnog fakulteta – rekao je Osman.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je za Blic da je za to krivično djelo osumnjičen Stefan Karić.

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i nanio joj teške tjelesne povrede, a zatim pobjegao sa mjesta gdje se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obaviješteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Stefan Karić je isključio mobilni telefon i tačno 24 sata od njega nema ni traga ni glasa, a ovo su tri nejasnoće nakon što je optužen da je pretukao Natašu Šaviju: Prvi put da se nije 24 sata oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju iako je vidio vijest da se traga za njim, nije se javio ocu prvi put i on ga traži, ako je suditi po riječima Osmana Karića koji kaže da ne zna šta je istina jer se nije čuo sa sinom.

Podsjetimo, Stefan i Šavija bili su zajedno na jednoj svadbi, kada je, kako je ispričala starleta, Karić fizički nasrnuo na nju.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – rekla je ranije Šavija.

Nataša Šavija tvrdi da ju je Stefan Karić pretukao.

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – istakla je ona.

Šavija se, inače, oglasila na svom Instagram profilu gdje je objavila niz jezivih fotografija, od kojih su neke nastale u restoranu u punoj sali.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79