Bizarni prizor u Hrvatskoj: Vatrogasni hidrant postao hit na društvenim mrežama

Bizarni prizor u Hrvatskoj: Vatrogasni hidrant postao hit na društvenim mrežama


Vatrogasni hidrant postavljen usred biciklističke staze pored jedne od koprivničkih cesta postao je predmet rasprave i zabave na društvenim mrežama. Fotografija koja je objavljena na Facebooku izazvala je iznenađenje, ali i smijeh među korisnicima, koji su komentarisali ovu neobičnu situaciju.

Korisnici društvenih mreža su se pitali šta su projektanti i radnici mislili kada su postavljali hidrant na sredini biciklističke staze.

Neki su izrazili šok, dok su drugi sugerirali da je ovo nešto što bi moglo biti “samo kod nas”. Bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost zbog potencijalnih opasnosti koje hidrant može predstavljati za bicikliste, posebno noću.

U komentarima su se pojavili i različiti prijedlozi kako riješiti ovaj problem, od pretvaranja hidranta u turističku atrakciju do ideje da se napravi kružni tok oko njega. Ipak, većina je istakla potrebu za rješavanjem ovog problema radi sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

Ova neobična situacija potakla je i pitanja o odgovornosti za eventualne povrede ili nesreće koje bi mogle nastati zbog postavljanja hidranta na neprikladnom mjestu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija