Pred Srbijom teški dani, ugroženi vitalni interesi

Pred Srbijom teški dani, ugroženi vitalni interesi


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je večeras na teške izazove koji stoje pred Srbijom, navodeći da su predstojeći dani najteži do sada.

Ova poruka, objavljena na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”, izazvala je pažnju javnosti i pokrenula pitanja o prirodi i ozbiljnosti budućih izazova.

Vučić je izjavio da je trenutna situacija izuzetno ozbiljna te da će u narednim danima detaljnije informisati građane o onome što ih očekuje.

”U ovom trenutku nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske”, napisao je Vučić na Instagram nalogu ”buducnostsrbijeav”.

On je poručio da su predstojeći izazovi ”najteži do sada”.

”Narednih dana upoznaću narod Srbije se svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sada. Borićemo se, pobediće Srbija”, naveo je Vučić.

Naglasio je da će se Srbija suočiti s izazovima koji direktno ugrožavaju vitalne nacionalne interese te da je borba pred njima od suštinskog značaja.

Ova najava predsjednika Vučića odjeknula je u javnosti i izazvala raspravu o tome šta bi moglo biti uzrok ovim teškoćama i kako će se Srbija nositi s njima.

U međuvremenu, predsjednik je izrazio uverenje da će Srbija uspjeti da prevaziđe ove izazove i izađe jača iz krize. Ovo je, kako je istaknuto, trenutak za nacionalno jedinstvo i solidarnost kako bi se prevazišle prepreke koje su pred Srbijom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija