“Boli me što drugi misle da sam iskoristila svog brata kako bih ušla u politiku”

Uprkos različitim komentarima, sestra Dženana, Arijana Memić istakla je da je u politiku ušla isključivo kao glas obespravljenog naroda.

– Komentari su najčešće da sam iskoristila likvidaciju svoga brata kako bih ušla u politiku. To je nešto što mene boli, naravno da to nije tako. Građani znaju da je rješavanje likvidacije moga brata važno i ključno za budućnost pravosuđa u BiH i samim tim svim nas. Sasvim je logično da ću koristiti sve pružene mogućnosti da ukažem na nepravilnosti u radu tih institucija – istakla je Arijana.

Arijana Memić kazala je kako ne planira ići odavde iako je svjesna da joj se može desiti isto što i bratu, s obzirom na to da javno iznosi dokaze i kroz politiku se trudi da kaže istinu.– Iskreno da kažem gade mi se neke stvari ovdje, odnosi među ljudima. Imamo sada situaciju u Skupštini Kantona gdje sjedim iza kluba SDA zastupnika i mučno mi je slušati Aljošu Čamparu kada se javi i krene pričati o pravu i pravdi a upoznat je sa našim slučajem – dodala je i nastavila:

– Likvidirali su mi brata, sakrili osobe koje su učinile to i niko nikog ne sankcioniše, ali me ne interesuje šta će biti sa mnom. Svjesna sam da mi se može desiti da me udari neki leteći kombi što mijenja boje. Jedino mi je bitno da se sazna istina u vezi mog brata – kazala je Arijana u jutarnjem programu N1.

Porodica Memić o protestu u Beču koji je najavljen za sutra!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments