Bolne riječi kćerke nastradalog Dejana: Krenula mu je krv iz glave, ljekari ništa nisu mogli da učine

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER

Dejan M. (46) iz Obrenovca tragično je nastradao prekjučerposlije 22 sata kada je nakon svađe i tuče sa sinom (17) pao na ivičnjak ispred kapije porodičnog imanja.

Nesretnom čovjeku nije bilo spasa, a kako navodi kćerka nastradalog čovjeka, sve se odigralo u kratkom vremenskom intervalu.

Nesretna djevojka navodi da je za očevu smrt saznala jučer ujutro, a kako joj je rečeno, otac se sapleo o psa.

– Oni su se prvo posvađali u kući, a potom su se potukli. To se ranije nije dešavalo, ne znam oko čega su se toliko posvađali. Onda su izašli ispred, u dvorište, i tamo nastavili obračun. Onda je otac izašao ispred kapije, i kako su meni rekli, sapleo se o psa i pao. Odmah mu je krenula krv iz glave. Ljekari ništa nisu mogli da učine – kroz suze navodi potresena djevojka.

“Ovo je strašno”

U trenutku razgovara sa ožalošćenom kćerkom, kući je došla i žena preminulog Dejana, koja je prema kćerkinim riječima cijelo jutro bila u Hitnoj pomoći zbog lošeg zdravstvenog stanja.

– Joj, ne znam šta da vam kažem. Nisam u stanju da pričam, ovo je strašno – jedva je, plačnim glasom, izustila žena dok je ulazila u dvorište kuće.

Komšije ove porodice u razgovoru ne kriju zaprepašćenje zbog svega što se sinoć odigralo.

– To je jedna normalna i mirna porodica, ne znam da je ranije bilo problema među njima, nikada se svađa nije čula. Dejan je radio kao varilac u jednoj firmi, bio je dobar čovjek, spreman svakome da pomogne – kaže šokirani komšija.

Prema nezvaničnim informacijama sin i majka su nakon tragedije izjavili da je sve bio nesrećan slučaj. Izjavili su da se Dejan M. spotakao o njihovog psa, pao i glavom udario o ivičnjak.

– Istraga je u toku, nakon čega će se znati više detalja – navodi izvor.

Tijelo nesrećnog Dejana M. poslato je na obdukciju, gdje će biti utvrđen tačan uzrok smrti, piše Nova.

Nezvanično se saznaje da je maloljetnik, Dejanov sin, odranije poznat policiji po krivičnim djelima nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79