Bosanac rasturao amfetamine na Pelješcu i u Dubrovniku

Bosanac rasturao amfetamine na Pelješcu i u Dubrovniku


Dubrovačka policija osumnjičila je 43-godišnjeg državljanina BiH s privremenim boravkom na Pelješcu da je od avgusta do decembra nabavljao veće količine amfetamina te ga prodavao na Pelješcu i u Dubrovniku šestorici muškaraca, od kojih su 47-godišnjak i 22-godišnjak drogu dalje preprodavali.

Iz policije ističu kako je 43-godišnjak nabavljenu drogu prije prodaje pakirao u manje pakete od po 25, 50 i 100 grama, koristeći digitalnu vagu i mašinu za vakuumiranje, a potom ih prodavao u kući na Pelješcu i stanu u Dubrovniku ili ih dostavljao na dogovorene adrese u Dubrovniku i dubrovačkom naselju Mokošica.

Policajci su pretresom stanova na Pelješcu i u Dubrovniku, koje je koristio Bosanac, pronašli aparat za vakuumiranje, digitalnu vagu, marihuanu i amfetamine i pištoljski metak. U sklopu kriminalističkog istraživanja od krajnjih kupaca oduzeto je 275 grama amfetamina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija