Bulatović se raznio kašikarom ispred suda jer je trebao ići u kućni pritvor?

Službenici policije u Podgorici, u Crnoj Gori tokom dosadašnje istrage pokušavaju da rekonstruišu cjelokupan događaj, pravac kretanja i kontakte Mladena Bulatovića koji se raznio ručnom bombom na ulazu u Osnovni sud.

Kako saznaje Portal Standard policija je ispitala veći broj osoba, ali ni jedan iskaz do sada nije ukazao da će doći do ove tragedije.

Navodno, Bulatović je naprasno dao otkaz u renta-car agenciji u kojoj je radio.

Također, navodno je i od bivše supruge tražio da dijete odvede na trening, ali i dalje ostaje nepoznanica zašto je aktivirao bombu na samom ulazu u sud. Prema dosadašnjim dostupnim podacima on nije imao zakazan termin u sudu iako je uskoro trebalo da služi kraću kaznu kućnog zatvora.

Bulatović je kako se sumnja, na samom ulazu u Osnovni sud u Podgorici, prije glavnog hola, aktivirao ručnu bombu “kašikaru”. U tom trenutku više osoba se nalazilo u blizini ulaza i one su zadobile povrede što od gelera bombe, što od stakala ulaznih vrata.

Povrijeđeno je osam osoba od kojih je četvoro zadržano na liječenju.

Kako saznaje Standard dvije žene su teže povrijeđene i to Marija Radulović (41), koja ima unutrašnje krvarenje i Ljiljana Maritnović (47) koja ima prelom noge.

Teže povrede zadobio je advokat Branimir Vukčević (44), dok su lakše povrede zadobili Z.I.(57), M.Č.(58), I.Lj.(76), P.V.(58), M.V.(56) i J.M.K. (41).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79