Čavalić raskrinkao Imamovića: Obećavao pokretne stepenice do UKC-a, sve ostalo na maštovitim ilustracijama

Vijećnik u gradskom vijeću Tuzle Admir Čavalić oglasio se na svom Facebook računu vezano za pitanje o predizbornom obećanju aktuelnog gradonačelnika Jasmina Imamovića, piše portal Crna Hronika.

,,Dobio sam odgovor na vijećničko pitanje u vezi izgradnje dva eskalatora (pokretne stepenice) u Tuzli. O ovome se dosta pričalo prošle godine, naročito tokom izborne kampanje.

Shodno dostavljenom odgovoru, izgleda da još uvijek nisu podneseni zahtjevi za izdavanje urbanističko-tehničke dokumentacije, što znači da nema nikakvih naznaka u kojoj je fazi ovaj projekat, niti da li će se ikada (ili u doglednoj budućnosti) realizovati.

Možda bi bilo bolje da posvetimo energiju kako bi se u gradu pokosila trava, i to prije svega na dječijim igralištima. Pokrenuo sam incijativu u vezi navedenih, te zajedno sa Progresivni blok Tuzla krenuo u realizaciju projekata mini parkova.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79