Četiri saobraćajne nesreće, jedna osoba završila na Hirurgiji

Četiri saobraćajne nesreće, jedna osoba završila na Hirurgiji


Cijelu noć gračanički policajci imali su pune ruke posla. Što na lokalnim, regionalnim, što na magistralnim putevima, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba zadobila povrede i završila na odjelu Hirurgije Opće bolnice u Gračanici. U ostalim nesrećama, na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta.

U prvoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20:20 sati na gračaničkom Skveru učestvovali su Renault, kojim je upravljao A. K. iz Donje Orahovice, i Renault, za čijim se upravljačem nalazio vozač H. O. iz Gračanice. Povrijeđeni vozač A. K. je zbrinut u Službi hitne medicinske pomoći, a potom je smješten na Odjeljenje hirurgije gračaničke Opće bolnice, piše Avaz.

Druga saobraćajna nesreća se dogodila na ulici Armije RBiH u 21:05 sati, na regionalnom putu Gračanica – Srnice. Učestvovali su vozač Škode A. T. iz Gračanice i S. G., vozač BMV. Osim materijalne štete na oba vozila, povrijeđenih nije bilo.

Treća, najteža saobraćajna nesreća se dogodila u Orahovici Donjoj, na magistralnom putu M-4 Tuzla – Doboj, kod benzinske pumpe “Nasko” u 21:50 sati. Vozač Peugeota I. A. je u neprilagođenoj brzini uvjetima puta izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo u dvorište jedne porodične kuće i od udara iščupao dva šljivova stabla. Ostao je nepovrijeđen.

Konačno, četvrta saobraćajna nesreća se dogodila jutros u 3:40 u ulici Branilaca Kule Grada. Vozač Peugeota M. A. je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu fabrike obuće “Fortuna”. Nije povrijeđen.

Uviđaj u sve četiri saobraćajne nesreće izvršili su službenici PS Gračanica, koji će utvrditi njihove uzroke.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija