Cvijanović optužuje OBA za nezakonite aktivnosti i manipulacije

Cvijanović optužuje OBA za nezakonite aktivnosti i manipulacije


Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH, izjavila je da Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) Bosne i Hercegovine mora prestati s nezakonitim aktivnostima i manipulacijama, uključujući i pripremu likvidacije najviših zvaničnika Republike Srpske i Srbije.

Ovo je posebno izazvalo uznemirenje javnosti zbog prisluškivanja koje je provođeno.

“Planirane su i realizovane druge stvari poput nastojanja da se prisluškuju najviši funkcioneri Republike Srpske i Srbije. Bili su uključeni u brojne manipualcije i ne čudi nas to”, izjavila je Cvijanović.

Cvijanović je naglasila da su prisluškivani najviši funkcioneri Republike Srpske i Srbije te da su planirane i druge slične akcije.

Prema njenim riječima, neophodno je da se OBA vrati svojim osnovnim dužnostima, umjesto da se koristi za realizaciju ciljeva koji nisu u skladu sa zakonima.

“Jedna takva institucija treba da se bavi primarnim poslom i otklanja bezbjednosne izazove, a ne da se obračunava sa sastavnim dijelovima svoje sopstvene zemlje”, istakla je Cvijanovićeva u izjavi za Srnu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija