Napad drvenom palicom u Maglaju: Trojica mladića povrijeđena

Napad drvenom palicom u Maglaju: Trojica mladića povrijeđena


Drama je zavladala u ulici Aleja ljiljana u Maglaju, kada je H. A. (35) iz Maglaja napao trojicu mladića drvenom palicom. Incident se dogodio danas, oko 12.55 sati.

Prema izvještajima Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), žrtve napada su S. S. (20), S. A. (19) i M. S. (34), koji su iz Zvornika. Napad se odigrao kada je H. A. iz Maglaja upotrijebio drvenu palicu protiv svojih sugrađana.

Posljedica tog brutalnog napada su lakše povrede koje su S. A. i M. S. zadobili, a povrede su konstatovane u Javnoj ustanovi Dom zdravlja u Maglaju.

Nakon događaja, osumnjičeni H. A. je brzo uhapšen od strane policijskih službenika. MUP ZDK je saopćio da je zavedena kriminalistička obrada i da je dežurni tužilac obaviješten o situaciji. Detalji o motivima napada i okolnostima koji su doveli do ovog nasilnog incidenta još uvijek se istražuju istražuju se.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija