Danas u većem dijelu BiH snijeg, u Hercegovini kiša


Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu do 5, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 10 stepeni.

Danas se u očekuje oblačno jutro sa kišom u Hercegovini, a u većem dijelu Bosne sa snijegom. Tokom dana u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom.

U ostatku zemlje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, a u ostalim područjima slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu do 5, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 10 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa snijegom. Temperature zraka između -2 i 3 stepena.

Tmurno vrijeme, uz padavine i nešto niže temperature u odnosu na protekli dan, nepovoljno će djelovati na većinu populacije. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji i ne izlagati se pretjeranim aktivnostima. Zbog porasta sadržaja vlage u zraku i preovladavajućeg sjevernog strujanja, osjet hladnoće bit će izraženiji. Sa približavanjem noći, opšta slika djelimično će se poboljšati, pod uticajem stabilnijeg vremena.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija