Davor Dragičević na godišnjicu poručio: CRNILO I TIŠINA, OPROSTA I ZABORAVA NEMA

“23.03.2019 TAČNO GODINU DANA KAKO STE MI LIKVIDIRALI DIJETE MOJE. CRNILO I TIŠINA, OPROSTA I ZABORAVA NEMA”, poručio je Davor Dragičević na stranici Pravda za Davida.

 

 

Ovaj slučaj na noge je digao i ujedinio građane Banjaluke, Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta.

Slučaj ubistva Davida Dragičevića još nije riješen.

Višemjesečni protesti Pravde za Davida kulminirali su tokom održavanja tri velika skupa u Banjaluci, kada su su okupile desetine hiljada građana. Posljednji veliki skup održan je 5. oktobra, dva dana prije izbora u BiH.

Protesti Pravde za Davida na Trgu Krajine okončani su 25.12.2018. godine pritvorom Davora Dragičevića i čišćenjem Trga Krajine. Par dana protesti se održavaju spontano, šetnjama banjalučkim ulicama, predvođeni Davorom Dragičevićem.

365 dana od Davidovog nestanka a zatim i pronalaska njegovog tijela se Tužilaštvo nije oglasilo o tome šta se zapravo dogodilo. Davidova smrt i okupljanja Pravde za Davida događaj je koji je zauvijek promijenio Banjaluku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments