Denialu Ahmetoviću nova godina nije počela sjajno: Našao se u američkom gradu kojem prijeti tornado

Nakon što je bosanskohercegovački pjevač Denial Ahmetović prije dva dana otkrio da je napadnut dan prije početka američke turneje, ali zbog vjerne publike je odlučio održati zakazane koncerte, ni 2022. nije dobro počela za njega.

Naime, kako je otkrio na svom Instagram profilu područje na kojem se nalazi našlo se u opasnosti zbog tornada te su vlasti poslale upozorenje da se ljudi sklone u skloništa od tornada ili podrume.

Upravo iz jednog takvog skloništa se javio videom i pokazao da se s njim tu nalazi još ljudi.

“Da sve prođe kako treba. Amin”, napisao je uz video.

“Sigurni smo za sada. Tornado je prošao pored. Hvala na porukama”, javio je sat vremena poslije.

Podsjećamo, Denial je prije dva dana otkrio da je napadnut na nogometnom terminu.

Napadnut pjevač Denial Ahmetović: Za Novu godinu ispoštovao publiku i pjevao s ortozom

“Dragi moji, neka nam je svima nova godina bolja i ljepša od prethodne. Za mene ova godina nije završila kako sam očekivao. Povrijedio sam nogu i pokidao ligamente na koljenu, na fudbalskom terminu. Bio sam napadnut verbalno i fizički, nepravedno! O tom će organi koji su zaduženi za to voditi detaljnije istrage. I to dan prije moje američke turneje”, otkrio je jučer Ahmetović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79