Detalji drame u Graničnoj: “Korman pipkao tuđu ženu, suprug došao da ga traži”

Detalji drame u Graničnoj: “Korman pipkao tuđu ženu, suprug došao da ga traži”


Prava drama odvijala se prošle sedmice u prostorijama Granične policije Bosne i Hercegovine u ulici Reufa Muhića 2А u Sarajevu a glavni akter događaja bio je zamjenik Direktora Granične policije BiH Ensad Korman piše Crna-Hronika.

Kako nezvanično saznaje portal Crna-Hronika iz svojih izvora u Graničnoj Policiji na Ensada Kormana fizički je nasrnuo muškarac koji je u ovu instituciju došao vidno iznerviran i ljut.

Na svu sreću, ostali uposlenici ove državne institucije spasili su situaciju blagovremenom reakcijom.

Kako se priča, cijela drama je nastala kada je Korman u svoj kabinet pozvao uposlenicu Granične policije BiH na konsultacije i nakon par trenutaka istu je počeo fizički se*sualno napastvovao. Uspjela je pružiti fizički otpor i suprostaviti se zamjenu direktora Granične policije.

Nakon toga pozvala je svog supruga i sve mu ispričala ko je odmah došao u zgradu Granične policije BiH kako bi se obračunao sa Kormanom. Kako saznajemo isti je uposlenik osiguranja Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Ove dvije institucije dijeli samo ulica Kurta Shoka pa se sve odbijalo u nekoliko minuta. Na sreću u ovom nemilom događaju niko nije fizički povrijeđen.

Slučaj je prijavljen policiji kao i Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Podsjećamo Ensada Kormana je na ovu poziciju zamjenika Direktora granične policije Bosne i Hercegovine postavila Trojka a prije obnašanja ove funkcije bio je v. d. direktor Federalne uprave policije Bosne i Hercegovine

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija