Detalji likvidacije u Francuskoj: Nedima pretukli pa izboli nožem

Nedim Habibić iz Tuzle na smrt je izboden nožem u okrugu Planoise u gradu Besansonu (Francuska).

Habibić je kako izvještavaju mediji u Francsukoj pronađen u teškom stanju nakon napada nasred puta koji se dogodio u petak 23. juna.

U teškom stanu je prevezen u bolnicu gdje je preminuo uprkos naporima ljekara da spase njegov život. Tužilaštvo u Besançonu je saopćilo kako je smrtonosnu ubodnu ranu nožem u srce zadobio 48-godišnji muškarac piše Tuzlanski

Poznati Tuzlak Nedim Habibić ubijen u Francuskoj

Obdukcija će u ponedjeljak utvrditi da li je Habibić zadobio nekoliko udaraca prije nego su mu nanesene smrtonosne ubodne rane.

Nedim Habibić već dugo godina živi i radi u Francuskoj kao DJ, a ljubitelji elektornske muzike iz Tuzle imali su priliku da ga slušaju i upoznaju na Burn Evolution Festivalu koji je bio organizovan na Ilinčici 2019. godine.

Također, u više navrata publici se predstavio tokom ljetnih mjeseci u Cafe Baru Sloboda na Sonom trgu kao i u klubu Palma. Nedim Habibić jedan je od začetnika hip-hop kulture u Tuzli koja nastaje 80-ih godina.

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od poznatog Tuzlaka

Bićeš uvjek sa nama naš Abidjan(amidža) 💟

R.I.P brate moj ne mogu da verujem…! 😭💔
Tako tužan vikend! 😫

Hvala ti na vašoj ljubaznosti, vašem dobrom raspoloženju, vašoj dobrodušnosti, vašoj muzici, na našim diskusijama, našem smijehu, što ste mi povjerili cijelu MEZ porodicu za sve Staps žurke organizirane sa vama i za mnoge druge stvari!
nemam riječi…

Moje najdublje saučešće vašoj porodici i najmilijima! 😢
Počivaj u miru Nedim Ned Nedostajaćeš mi…! 😭
Nedim Habibić

Tuga do neba 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79