Već počela kupovina peleta i drva za sljedeću sezonu grijanja u BiH

Ljetne temperature donose olakšanje u mnogim domovima širom Bosne i Hercegovine, ali za mnoge to također znači vrijeme za planiranje sljedeće sezone grijanja. Iako sezona grijanja polako privodi kraju, mnogi su već u potrazi za najpovoljnijim cijenama ogrjeva za iduću sezonu, budući da je nabava energenata jedan od najvećih izdataka tokom godine.

Protekla zima u BiH nije bila previše hladna, ali većina domaćinstava se priprema za svaku mogućnost.

Cijene drva za ogrjev variraju ovisno o dobavljaču i kvaliteti, ali većina kupaca traži najpovoljniju opciju. Kubni metar iscijepanih drva može se naći po cijeni od 120 KM, dok većina malih dobavljača prodaje po cijeni od 140 KM.

Pelet je također popularan izbor za grijanje, a cijene ovog energenta variraju ovisno o proizvođaču i kvaliteti. Tonu peleta možete pronaći po cijeni od 400 do 420 KM, dok pojedini proizvođači nude još povoljnije opcije.

Kupci se nadaju da će ove cijene ostati stabilne i u idućoj sezoni, omogućavajući im da planiraju svoje budžete i osiguraju toplinu u svojim domovima bez velikih izdataka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79