Pogledajte kako tuzlanski vatrogasci spašavaju vozačicu iz nesreće

Kao što je naš portal prvi pisao o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer na magistralnom putu M18 u mjestu Husino u kojoj je teško povrijeđena jedna osoba, danas vam donosimo i zvanična saopštenja povodom ove nesreće.

O navedenoj nesreći oglasili su se iz MUP-a TK.

Dana 09.05.2024.godine oko 17:15 sati, na Magistralnom putu M-18, u mjestu Husino dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali PMV marke Ford tip Focus, kojim je upravljala A.D.(1991) iz Živinica i skup vozila koji čini TMV marke Man sa priključnim vozilom marke Krone, kojim je upravljao P.S. (1990) iz Zvornika, u kojoj nezgodi je vozač pmv Ford Fokus, A.D. zadobila tešku tjelesnu povredu, konstatovanu u JZU UKC Tuzla, Klinika za hirurgiju, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Na licu mjesta neophodnu pomoć pristupu povrijeđenoj pružili su vatrogasci PVB Tuzla i SHMP Doma zdravlja Tuzla, dok su uviđaj na licu mjesta i druge potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici PS Zapad i OKP PU Tuzla.

Na navedenoj dionici puta, u vremenu od 17:15 do 19:40 sati, saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

Također su se oglasili i tuzlanski vatrogasci

“Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 18h na magistralnom putu Tuzla – Živinice u mjestu Husino u kojoj su učestvovala dva motorna vozila.

U nesreći je za volanom putničkog motornog vozila marke Ford Fokus teško povrijeđena vozačica koja je iz još neutvrđenih razloga ostvarila direktan sudar sa teretnim kamionom.”

 

Teška nesreća na M18: Vatrogasci morali rezat automobil kako bi došli do vozačice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79