Detalji nesreće u Hrvatskoj: Preminula Senija Goralija učenica tehničke škole iz Kaknja

U saobraćajnoj nesreći nesreći koja se u petak oko 5:50 dogodila na autocesti A2 kod čvora Zaprešić u Hrvatskoj poginula je putnica iz automobila bosanskohercegovačkih oznaka, dok su tri osobe zbog ozljeda prebačene u zagrebačke bolnice, izvijestila je policija, piše Index.hr.

(FOTO) Djevojka iz BiH izgubila život u tragičnoj nesreći na autoputu ka Zagrebu

 

Do nesreće je došlo nakon što je 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine skrenuo svojim Audijem bosanskohercegovačkih oznaka iz lijeve u desnu saobraćajnu traku autoceste u smjeru sjevera, nakon čega je udario u stup.

Policija dodaje da je u nesreći poginula putnica u Audiju, dok su tri osobe iz tog automobila, među kojima i vozač, prebačeni u KBC Zagreb te KBC Sestre milosrdnice.

 

 

Kamo sreće da smo ovaj dan prespavali i da si ti sa nama. Zahvaljujemo ti se u ime svih nas, za svaku lijepu riječ, za svako šaptanje na testovima i za svaki zagrljaj. Nama ostaje da se sjećamo lijepih trenutaka i da dovimo za tebe, ljepotice naša.

Sada si na boljem svijetu i mi te molimo da nam čuvaš mjesto u Džennetu jer sa sigurnošću mogu reći da ti to zaslužuješ. Nikada te ova škola, niti ovaj razred neće zaboraviti. Teška će biti godina bez tebe Seno moja, a kako ova, tako i svaka naredna sve dok se i mi ne rastanemo sa ovim nepravednim i prolaznim dunjalukom. Nikada te neće zaboraviti tvoj III-M. Tebi želimo da ti Allah podari vječni rahmet, a tvojoj porodici i nama sabur i strpljenje, jer svako će biće smrt okusiti – napisali su prijatelji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79