Foto: Crna-Hronika
Detalji nesreće u kojoj je učestvovao premijer Vasković: “Kriv vozač službenog Touarega”

Detalji nesreće u kojoj je učestvovao premijer Vasković: “Kriv vozač službenog Touarega”


Kao što smo već pisali, u teškoj nesreći koja se dogodila jučer na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj u mjestu Tišča u kojoj su učestvovala putnička motorna vozila marke VW modeli Touareg i Golf 5 a u nesreći su lakše povrijeđene tri osobe.

U ovom automobilu na mjestu suvozača nalazio se premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Do direktnog sudara između dva automobila došlo je zbog neprilagođene brzine na cesti. Na ovoj dionici puta ograničenje je 60 km/h zbog naseljenog mjesta. Od siline udarca na Touaregu, odnosno premijerovom automobilu otpao je točak i prednja karambolka. Na ovoj dionici puta zabranjeno je preticanje automobila piše Crna-Hronika

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali automobili “tuareg” i “golf”. Vozilom “golf” upravljalo je lice čiji su inicijali F.J. sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice inicijala M.P, oba iz Brčkog.

Višković nakon saobraćajne nesreće: Udario sam glavom u vjetrobransko staklo, možda je ovo moj novi rođendan

U Bolnici Zvornik dežurni doktor je Viškoviću i licima koja su se nalazila u vozilu “golf”, konstatovao da su lakše povrijeđeni. Vozačima koji su podvrgnuti testiranju, nije utvrđeno prisustvo alkohola i opojnih droga ili psihaoaktivnih supstanci u organizmu.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Područna kancelarija Vlasenica, koji se izjasnio da u navedenoj saobraćajnoj nezgodi nema elemenata krivičnog djela i da se radi o prekršaju.

Protiv vozača čiji su inicijali D.Š. iz Banjaluke, koji je upravljao automobilom “tuareg”, biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Detalji nesreće u kojoj je učestvovao Višković: “Neprilagođena vožnja, odmah skinuli tablice sa automobila”



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija