Detalji nesreće u Modriči: Lovac poginuo u komšijinoj njivi

Lovac Savo Marković (53) poginuo je u eksploziji u komšijinoj njivi pod kukuruzom u mjestu Dugo Polje, kod Modriče.

Tijelo, s brojnim ranama, našao je upravo vlasnik usjeva, mještanin Ranko R. (51), te o svemu juče u 7.45 obavijestio policiju.

Na mjesto tragedije otišli su demineri, kako bi utvrdili da li u okolini, eventualno, ima još eksplozivnih naprava, a potom je uslijedio i uviđaj, koji do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije završen, tako da nisu bili poznati uzroci nesreće.

“U pitanju je lovac i pored tijela je nađena puška”, potvrdili su izvori “Nezavisnih”.

Ovo je, podsjetimo, druga fatalna eksplozija u proteklih nekoliko dana, pošto je nedavno, kod Prijedora, nastradao Dragan Popović (60).

Ta tragedija je policiji prijavljena u srijedu ujutru, a naši sagovornici ističu da su na glavi i tijelu nesretnog muškarca, koji je svoju njivu u mjestu Jelićka zasađenu kukuruzima bombama branio od divljih svinja, bile brojne rane.

“Popoviću nije bilo spasa. Komšija ga je pronašao u beživotnom stanju. Taj mještanin je više puta prolazio pored njive gdje je bio Draganov auto i to mu je bilo sumnjivo. Potom je Popovića nazvao telefonom, ali se ovaj nije javljao”, pojašnjavaju sagovornici “Nezavisnih”.

Zabrinuti Draganov komšija potom je odlučio da prošeta do Popovićeve njive i provjeri šta se dešava.

“Na njivi je pronašao Draganovo tijelo, s brojnim ranama od gelera. Odmah je pozvao policiju”, ističu naši izvori.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments