Detalji policijske akcije u Prijedoru: Oduzeto 1.2kg kokaina, 3kg marihuane, privedeno 14 osoba

Foto: PU Prijedor

Policija u Prijedoru izvršila je značajnu akciju koja je rezultirala pronalaskom i oduzimanjem oko 1,2 kilograma kokaina, te oko tri kilograma marihuane.

Uz to, otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane s više stabljika u saksijama i vakumiranih pakovanja marihuane.

Ova akcija, koja nosi kodno ime “Roma”, provodi se u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Cilj akcije je sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga te otkrivanje organizovanih grupa koje se bave ovim ilegalnim aktivnostima.

Pretresi su izvršeni na 13 lokacija u Prijedoru i jednoj u Banjoj Luci, a privedeno je 14 osoba. Osim navedenih droga, pronađeno je i određeno naoružanje te drugi predmeti povezani s izvršenjem krivičnih djela.

Policija je angažirala jedinice Žandarmerije, konjice i službene pse, kao i Specijalnu antiterorističku jedinicu MUP-a RS kako bi osigurala uspješno izvršenje akcije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79