Detalji stravničnog ubistva: Djeca gledala kako otac ubija majku

Detalji stravničnog ubistva: Djeca gledala kako otac ubija majku


Troje djece, starosti 9, 7 i 3 godine žene i osumnjičenog oca prvobitno su zbrinuti u psihijatrijskoj ustanovi za djecu i adolescente.

Državljanku Srbije (31) u Njemačkoj je ubio bivši suprug (34). On je bivšu suprugu napao na ulici,a cijeli incident dogodio se u gradu Milhajmu. Ona je u bolnici podlegla povredama narednog jutra.

Policija je saopćila da je nekoliko očevidaca reklo da je muškarac ženu izbo u blizini parka, a da su u tom trenutku pored nje bila i njihova djeca, piše Blic.

Osumnjičeni Srbin je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru. Troje djece, starosti 9, 7 i 3 godine žene i osumnjičenog oca prvobitno su zbrinuti u psihijatrijskoj ustanovi za djecu i adolescente.

Policija je saopćila da ranije nisu imali prijave o nasilju, ali su također rekli da je majka djece u maju zatražila da sama ima starateljstvo nad djecom. Osumnjičeni Srbin nije imao boravišnu dozvolu u Nemačkoj.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija