Detalji užasa kod Posušja: Slavili Novu godinu, svi nastradali 2001. godište, ugušio ih plin

Nezapamćena tragedija potresla je stanovnike Hercegovine, nakon što je procurila strašna vijest da je u vikendici u mjestu Tribistovo kod Posušja pronađeno više tijela.

Prema prvim informacijama, nastradali su 2001. godište i svi su iz Posušja. Poznanici nastradalih kazali su da su nastradali bili u vikendici, gdje su proslavili Novu godinu.

Nezvanično saznajemo da radi o gušenju plinom. Sumnja se da je puklo crijevo od plinske peći. Među nastradalim su muške i ženske osobe.

Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 10 sati prenosi Avaz.

Detalji tragedije u Posušju: 10 mladih spavalo u vikendici, samo DVOJE preživjelo!

Na Tribistovu, u općini Posušje, dogodila se tragedija u kojoj je, prema još uvijek ne utvrđenim informacijama, život izgubilo osam mladih osoba.

Na putu do mjesta tragedije, saznajemo da je 10 mladih osoba bilo u vikendici, u selu Tribistovo, kod Posušja. Dvoje je živo, ali u teškom stanju uzrokovanim trovanjem. Informacije kojima trenutno raspolažemo ukazuju da je smrt osam mladih lica nastala uslijed gušenja otrovnim gasovima agregata za struju.

“Osmero mladih je stradalo, istina je”, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačkog kantona.

Uskoro donosimo više informacija prenosi Federalna

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79