(DIJELI) Mladoj djevojci potrebna naša pomoć!

Derviši Fazlić, 20-godišnjoj djevojci iz Bihaća, dijagnosticirana je progresivna sistematska skleroza, rijetka bolest vezivnog tkiva. Njeno stanje zahtijevalo je hitno izmještanje na liječenje u Austriju.

Derviša je jučer posjetila kliniku u Austriji, međutim, njenim roditeljima je izdat račun u iznosu od 31.000 eura za 14 dana ležanja u bolnici i laboratorijski nalaz sa RTG-om pluća. Roditelji nisu imali dovoljno sredstava te su zamolili ljekara da je zadrži na liječenju, a ostatak novca bi bio uplaćen za nekoliko dana, međutim, on je to odbio učiniti.

Djevojka je u lošem fizičkom stanju, a zbog njene tjelesne težine rizična je transplantacija koštane srži. Trenutno se oporavlja kući, nakon čega će se ona i njeni roditelji ponovo boriti za pomoć.

Njena porodica i prijatelji mole sve građane koji su u mogućnosti da pomognu kako bi se što prije sakupio novac potreban za Dervišino liječenje.
Možete pomoći uplatom na račun 3389 002 549 801 665 (UniCredit banka), na ime Asmir Fazlić.

Za uplate iz inozemstva:

UniCredit Bank DD Mostar
Bosna i Hercegovina
S.W.I.F.T. UNCRBA22

Asmir Fazlić
Podstrana bb, Ripač, Bihać

IBAN: BA39 3385 0028 8302 2667

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments