Dino Merlin poslao poruku u Beogradu: Želim da moji unuci odrastaju s vašom djecom i žive u miru

Koncert je otvorio hitom “Da šutiš”, a onda je održao emotivan govor.

“Ovo je fantastično… Nismo se vidjeli sedam ili osam godina… A to je jedan komad vremena…. Djeca krenu u školi, neka i u drugi razred… Svašta se za tih sedam ili osam godina izdešavalo u mom životu. Život je brz. Sve to brzo prolazi.

I od svih tih događaja, kad sve saberem i oduzmem, prvo mjesto zauzima to što sam postao djed. Dobio sam unuka.

Zbilja, imam samo još tu želju, da taj moj maleni dječak, kao i svi maleni dječaci, živi u miru, sa sobom, sa porodicom, da budu dobri gradivni elementi društva u kojem žive, da budu građani svijeta, da se takmiče u dobru sa svojim vršnjacima i da zajedno grade bolji svijet, kazao je Merlin u suzama.

On iz nekih razloga najviše voli ovu pjesmu i pjeva je po cijeli dan.. I vi volite ovu pjesmu, pa vam se nekako ukusi… Imate isti ukus.

Jako je mali dječak pa nije mogao doći ovdje, ali mu je jako stalo da budete dovoljno glasni, i da to bude naša zajednička izvedba za sva vremena”, kazao je, a onda su krenule prve note pjesme “Sve je laž”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79