Direktor bolnice u Zagrebu: Dijete nije mrtvo, uspjeli smo ga reanimirati

Snažan potres zatresao je Zagreb u jutarnjim satima. Potres se osjetio i u drugim dijelovima Hrvatske. Magnituda potresa je 5,5 po Richteru. Nakon njega osjetila su se još dva potresa – jedan magnitude 5, a drugi 3,7

Direktor Klinike za dječije bolesti Zagreb Goran Roić demantovao je informaciju o smrti 15-godišnjeg djeteta koju je prvobitno objavila Hina, a potvrdila hitna pomoć.
Dijete je pronađeno u Đorđićevoj 13, a po dolasku hitne pomoći nije pokazivalo znakove života, rekao je Žarko Rašić, direktor Zavoda za hitnu medicinu.

Rojić je potvrdio da je dijete u teškom stanju, ali da nije mrtvo.

Centar Zagreba

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Samstag, 21. März 2020

“Vrlo brzo nakon prvog potresa dijete je dovezeno u bolnicu, rađena je reanimacija i u ovom času, rade se potrebne pretrage, dijete je u kritičnom stanju, ali nije preminulo”, kazao je Goran Roić.

Podsjećamo, hrvatski mediji su ranije objavili da je dijete povrijeđeno uslijed otpadanja dijela krova, a iz Zavoda za hitnu medicinu objavili su da je po dolasku u bolnicu konstatovana smrt. Srećom, ova informacija nije tačna.

Najrazorniji potresi

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Sonntag, 22. März 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79