Dječakov otac tek sad saznao šta mu je sin učinio

 

Advokat Irina Borović, branilac Vladimira K. čiji je sin K.K. (13) u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet i ranio sedam osoba, rekla je novinarina ispred Palate pravde da su oružje i municija osumnjičenog bili obezbijeđeni po zakonu.

Dodala je da je municiju i oružje koji su pronađeni držao u skladu sa propisima, kao i da za svo oružje ima odgovarajuće dozvole i da je član Sportskog udruženja.

“Sve je bilo u potpuno legalnom posedu, obezbeđeno, zaključano, pod šiframa, čak i dopunski obezbeđeno u odnosu na ono što zakon propisuje”, istakla je Borovićeva.

Prije svega Borovićeva je u ime porodice Vladimira K. i njegovog sina izjavila saučešće porodicama ubijenih, te je zamolila medije da budu obazriviji zbog porodica ubijenih i osumnjičenih.

Otac Vladimir K. Je, kako navodi Borovićeva, tek sad saznao za pune razmjere ovog događaja.

Tužilaštvo sumnjiči Vladimira K. za krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti. Kosta K. (13) ne može da bude krivično odgovoran za ubistva koja je počinio jer nije navršio 14 godina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79