Đorđe David automobilom pregazio ženu, podlegla je povredama

Srbijanski muzičar Đorđe David sinoć je usmrtio ženu automobilom na autoputu u Sjevernoj Makedoniji.

Kako je ustvrdio, usljed guste magle udario je automobilom ženu koja je nakon saobraćajne nesreće izašla iz automobila.

– Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen saputnik izlazeći iz svog mjesta ušli na autoput u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu djevojka nalijeće na automobil i direktno se sudara sa njim.

Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povrijeđen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povrijeđen. Djevojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je lakše povrijeđena. Međutim, njen saputnik nije – ispričao je David za Grand.

Objašnjava kako su oni ostali na autoputu, jedan automobil u lijevoj traci, drugi u desnoj.

– I minut i po poslije toga ja nalijećem sa brzinom koja je propisana obilježjem na autoputu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svijetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju – rekao je.

Kaže kako je policija brzo došla, da mu je odmah izvađena krv, morao je dati urin kako bi se vidjelo da nema neke supstance ili alkohol u organizmu.

– Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno djevojka koja je vozila i koja je navodno u vozilu bila sa majkom koja je i nastradala – rekao je David za Grand.

Dodaje da do daljnjeg ostaje u Sjevernoj Makedoniji.

– Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvijek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina od šoferke koja je pukla – rekao je David.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79