Dodik: Denis Bećirović čim se probudi mrzi Srbe

Dodik: Denis Bećirović čim se probudi mrzi Srbe


Na stranačkom skupu SNSD-a koji je održan nedavno u Prijedoru, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik Prijedorčanima je još jednom obećao autoput i brzu cestu kao i još nekoliko projekata infrastrukture.

“Ono što Tito nije htio, ja ću”, poručio je Dodik.

Republika Srpska će postati nezavisna država jer u BiH ne možemo biti dio regionalnih inicijativa koje bi nam mogle biti od koristi.

“Otvoreni Balkan” je dobra inicijativa, ali u Sarajevu ne misle tako. Denis Bećirović čim se probudi, odmah mrzi Srbe. Ali živimo u nemogućoj zemlji u kojoj se neke ambasade vježbaju na nama, ali i to će proći jednog dana. BiH je vježbalište američkog ambasadora, ali će i oni proći.

Čestitam novim članovima SNSD-a u Prijedoru i ovo je dokaz da se ova partija integriše i jača svoje redove, dok se druge partije raspadaju.

Prijedor je svijetao primjer posvećenog i jedinstvenog rukovodstva Gradske uprave i SNSD-a i mjesto gdje se mnogo radi.

To ljudi prepoznaju i rezultat toga je učlanjivanje novih 700 članova.

Ovo je izborna godina za SNSD jer će u septembru biti održan novi izborni sabor. Veoma je važno da se u te izbore uključe svi članovi. Mi smo jedna od najjačih i najmnogoljudnijih političkih partija u Srpskoj i BiH.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija