Dodik: Neka Božić osnaži najveće lјudske vrijednosti i međusobno povjerenje

Dodik: Neka Božić osnaži najveće lјudske vrijednosti i međusobno povjerenje


lan Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom, kardinalu Vinku Puljiću i svim rimokatolicima povodom Božića.
– Želim da vam ovaj veliki praznik Božić osnaži najveće lјudske vrijednosti i međusobno povjerenje. Vama, Vašem svećenstvu i vjernom narodu neka je sretan i blagoslovljen Božić. Božić je praznik radosti, mira i nade, koji sve vjernike ujedinjuje oko tradicionalnih i moralnih vrijednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije.

Neka radost praznika Kristovog rođenja donese radost, nadu i mir u vaša srca i vaše domove. Vama i svim rimokatolicima želim da ovaj veliki kršćanski praznik dočekate u duhovnom miru, dobrom zdravlјu i porodičnoj sreći – navodi se u čestitki Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija