Dodik o Severini: Mala što je na jahti dala prosipa priču o poštenju. Napokon nekom Srbinu rekla NE

Dodik o Severini: Mala što je na jahti dala prosipa priču o poštenju. Napokon nekom Srbinu rekla NE


Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković stao je danas u odbranu Severine, a to se nije svidjelo njegovom partneru iz državne vlasti i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Podsjetimo, nakon što je na srpskoj granici ispitana Severina, Konaković je rekao da su Srbima ona i Selma Bajrami nacionalna prijetnja, a istina o Srebrenici noćna mora.

Konaković: Severina i Selma Bajrami su nacionalna prijetnja, a istina o Srebrenici noćna mora

Dodik je Konakoviću sada poručio da ga sve više podsjeća na “estradnog menadžera, a sve manje na političara”.

“Ako je pjevaljka Severina, koja je slavu stekla u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju.

Razumijem da je za Konakovića Srbija opsesija, ali tu mu pomoći ne mogu. U svom očaju, Dino Konaković bi vjerovatno stao i na stranu Tompsona, samo zato što je riječ o nekome ko sije mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pjevaju jedno drugom, “Virujen u te”. A o Severini najbolje je rekla moja kćerka (Gorica Dodik opa.):

“Došli smo do toga da nam mala što je na jahti dala, pa sve to javnosti slala, prosipa priču o poštenju i pravdi kao da se o Djevici Mariji radi. Jedini zaključak na ovo sve – napokon je nekom Srbinu rekla NЕ”, poručio je Dodik.

Podsjetimo i to da je Severina, kada je odgovarala na pitanja inspektora o Srebrenici, odgovorila da proguglaju šta je Milorad Dodik 2004. godine govorio kod Senada Hadžifejzovića i da su to činjenice.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija