Dodik odgovorio Bećiroviću: Pričaš priče za malu djecu

Dodik odgovorio Bećiroviću: Pričaš priče za malu djecu


Denis Bećirović, član Predsjedništva BiH, nakon sastanka sa Zoranom Milanovićem, predsjednikom Hrvatske rekao je da je došao u Zagreb da relaksira “međudržavne veze” i da je vrijeme da se grade mostovi prijateljstva.

Bećirović oštro: Dodik mora biti zaustavljen, on je sigurnosna prijetnja!

“Građani obje države dobro sarađuju i mislim da se državnici moraju truditi da tako sarađuju. Ja sam čovjek koji nema jednu priču u Zagrebu, drugu u Sarajevu, treću u Briselu”, rekao je Bećirović.

On je nakon sastanka rekao i da su on i Milanović razgovarali o Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, naglasivši da on (Dodik) mora biti zaustavljen u svom antidržavnom djelovanju te da je prijetnja sigurnosti.

Komentarišući Bećirovićevu posjetu sam Dodik je rekao da Bećirović jednako laže bilo da je u Briselu, SAD, Sarajevu ili Zagrebu te da se može reći da je u lažima bar dosljedan.

“Priče o bezbjednosnim prijetnjama su priče za malu djecu koje on, nažalost, priča na važnim mjestima, iako je u pitanju njegov lični stav, baziran ni na čemu. Prije nekoliko dana komadant Altee je izjavio da u BiH nema bezbjednosnih izazova, ali Bećirović očigledno priziva nekakve drugačije izvještaje. Zanimljivo je da me bezbjednosnom prijetnjom naziva čovjek koji ne može da sakrije svoje šovinističke ispade isključujući ambasadora Srbina sa sastanaka u Zagrebu”, rekao je Dodik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija