Dodik prozvao Amerikance i Britance: Srpski narod ne smije biti pod kolonijama stranaca

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik napisao je na svom Instagram profilu da srpski narod ne smije dočekati novo vrijeme pod kolonijama stranaca, jer bi to značilo da će u budućnosti imati katastrofalne pozicije koje će dovesti do njegovog nestanka.

– To podrazumijeva stalnu borbu protiv kolonijalne vlasti koju promoviraju uredi američkih i britanskih veleposlanstava ovdje, a slijede satrapi većine europskih zemalja koje se ne usuđuju pobuniti. Na zapadu danas kažu da ne žele da pričaju sa nama, a ako ja pričam sa nekim drugim, njima nije prihvatljivo, ali nam ipak nameću rješenja, ističe Dodik.

Istakao je i da su njegove posjete Rusiji i Azerbejdžanu bile vrlo uspješne i da je Republika Srpska je kroz te susrete pokazala svoj značaj.

– Ključan je bio sastanak s predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koji je trajao više od sat vremena. Bio je to dijalog o različitim pitanjima. Predsjednik Putin razumije situaciju i Srpska neće ostati sama. Sa Putinom sam razgovarao i o tome kako će se Rusija ponašati u smislu mogućnosti da neizabrani visoki predstavnik nametne Srpskoj određena rješenja, čak i u odnosu na imovinu, poručuje Dodik.

Po povratku iz Rusije i Azerbejdžana u Beogradu prisustvao je skupu Srbija nade, za koji kaže da je bio veličanstven.

– Ogromna gomila ljudi puna energije i želje da Srbija bude stabilna, mirna i pomirena i to je osnovna poruka, napisao je na kraju svoje objave Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79