Dodik tvrdi da nije pijan: „Komšić i ja smo pili rakiju u Džaferovićevom kabinetu“

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je da je harmonikaš u njegov kabinet danas ušao sasvim normalno.

Kako kaže, u pitanju je njegov prijatelj iz Banjaluke.

– Ne vidim ništa nenormalno. Oni koji pokušavaju da naprave zategnutu ratnu atmosferu, nema razloga za to. Niko ne priziva sukobe, osim nekih bolesnih glava. Mislim da su bile lijepe pjesme, „Romanija“, „Srpkinja je mene majka rodila“… Pjevao sam i mojoj majci, koga ja to vrijeđam? – rekao je Dodik.

Komentarišući primjedbe ostala dva člana Predsjedništva, Dodik je upitao – zašto ne bi ušao harmonikaš?

– Jedino mu tim primjedbama pomažete da postane jedan od najpoznatijih u regionu. Šta je nenormalno? Zato što smo normalni? Da li ja njima zavirujem u njihove kabinete?

Jednom sam samo ušao kod Džaferovića. Ovaj kabinet pripada srpskom članu Predsjedništva, tamo smo se skupili da pokažemo da nema razloga za zabrinutost. Gdje piše da ne smije da uđe harmonikaš, da ne smije da se pjeva, ili da ja u svom kabinetu ne smijem da imam alkoholnog pića?

Poštujem stav Džaferovića po tom pitanju, ali ću mu reći da smo ja i Komšić u njegovom kabinetu pili rakiju, prije nekoliko mjeseci – rekao je Dodik na prilično opuštenoj konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79