DOJAVA O BOMBI U NOĆNOM KLUBU

Policijskoj upravi Prijedor jutros oko jedan čas prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Prijedoru, u ulici Majora Milana Tepića postavljena eksplozivna naprava.

Policija je preduzela sve mjere obezbjeđenja i evakuacije prisutnih iz objekta. Protivdiverzionim pregledom je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

O navedenom je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska i identifikacije lica koje je uputilo dojavu.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da ne vrše ove nezakonite radnje, te da na ovaj način ne zlupotrebljavaju policiju i druge subjekate koji postupaju po ovoj vrsti dojave. Takođe, napominju da svako lažno prijavljivanje djela predstavlja krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

CrnaHronika/Atv

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments