“Domovino nisi sama”: Velež donira 30.000 KM pogođenim u poplavama i pokreće akciju

“Domovino nisi sama”: Velež donira 30.000 KM pogođenim u poplavama i pokreće akciju


Zbog tragičnih dešavanja uzrokovanih poplavama i apokaliptičnih scena kojima svjedočimo u našoj zemlji, Uprava FK Velež odlučila je odmah izdvojiti 30.000 KM vlastitih sredstava kako bi pomogla onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

Iz FK Velež napominju da podržavaju sve aktivnosti koje provode humanitarne organizacije u BiH. Kao društveno odgovoran klub, koji gaji empatiju i suosjećanje prema onima u potrebi, žele pružiti pomoć sada kada je to najpotrebnije.

“Važno je da se ujedinimo i pokažemo solidarnost. Mi kao Uprava smo odmah izdvojili 30.000 KM iz osobnih sredstava koje smo uplatili na klupsku adresu. Također, omogućili smo i drugima koji žele pomoći, da doprinos prikupljanju sredstava putem transakcijskog računa, kako bismo prikupili što više sredstava za ugrožena područja,” saopšteno je iz FK Velež.

Ovo je početak vlastite akcije FK Velež, čime rukovodstvo kluba želi konkretno pomoći ljudima stradalim u poplavama.

Ako i vi želite biti dio Veležove akcije prikupljanja pomoći za nastradale, možete to učiniti uplatom na sljedeći način:

Račun za uplate iz BiH: 3381002250260342, UniCredit Bank, primalac Fudbalski Klub Velež Mostar, Adema Buća 6, Mostar.

Svrha uplate: pomoć poplavljenim područjima

“Pozivamo naše navijače i simpatizere, kao i sve ljude dobre volje, da se uključe u akciju pomoći i podrške našim sugrađanima. Zajedno smo jači,” poručili su iz kluba Velež.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija