Došao po kiriju, pa pokušao da siluje podstanarku

 

Opštinski sud u Zenici potvrdio je optužnicu Tužilaštva ZDK protiv A. H. iz Zenice koji se tereti da je počinio krivično djelo bludne radnje.

Prema navodima iz optužnice događaj se dogodio 8. avgusta ove godine oko 13.30 sati u Zenici kada je A. H. došao u stan u kojem je kao podstanar živjela A. H. kako bi preuzeo novac za kiriju, piše Avaz.

S ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona prišao joj i počeo da joj govori da je lijepa i zgodna, zatim joj se obratio riječima da je on razveden i zašto oni ne bi pokušali nešto.

Kada mu je odgovorila da nema od toga ništa, uhvatio ju je rukama i odgurnuo uz zid naslonivši svoje tijelo uz njeno i počeo je da je dira po stražnjici i grudima pokušavajući da je poljubi u lice i usne, dok je ona pokušavala da se oslobodi od njega govoreći mu da je pusti na miru i da se urazumi, piše list.

To nije spriječilo A. H., i on je nastavio da je dodiruje. Kada je uspjela malo da ga odgurne od sebe govoreći mu da je pusti da iziđe iz stana, da će zakasniti na posao, ponovno ju je povukao uz zid u hodniku stana, zagradio je svojim tijelom govoreći joj da napravi kafu da se mogu maziti da će je on odvući na posao.

Djevojka je počela da viče govoreći da to ne želi i da mora na posao i da iziđe iz stana, na što je A. H. podigao svoju majicu rekavši joj: “Vidi koliko sam se napalio“.
Čuo se muški glas

Podstanarka je ponavljala vičući da je pusti, nakon čega su kroz poluotvorena vrata začulo otvaranje drugih vrata od lifta i muški glas kako viče:“Je li sve ok“, na što je A. H. u strahu odgovorila „Sve je uredu“.

To je pomoglo A. H. i ona je uplašena snažno odgurnula pohotnika nakon čega je istrčala iz stana i tako spriečila optuženog da dovrši započeto krivično djelo.

A. H. je, navodi se, krenuo za djevojkom prema izlazu obraćajući joj se riječima: „Ponovno ću ti se vratiti kad završiš sa poslom oko 11“, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79